Bekijk ons zomer arrangement 2020

Activiteiten voor volwassenen

Workshops

Op de Eikenhof bieden wij u de mogelijkheid om workshops te geven en/of bij te wonen, zowel buiten als binnen. Voorbeelden van workshops die hier gegeven kunnen worden zijn het spinnen van wol, het vlechten van wilgentenen, schilderen in de natuur en yoga-lessen.

Lees meer

Exposities

Op de Eikenhof is een doorlopende expositie van beelden. De beeldentuin is ‘s zomers iedere zaterdag, van 10.00 tot 17.00 uur geopend. Ook wordt andere kunstenaars de mogelijkheid geboden om hun kunst bij ons te exposeren. Bent u kunstenaar en zou u graag uw kunst bij ons in de tuin willen exposeren? Neem gerust contact met ons op!

Lees meer

Trouwlocatie

Het is ook mogelijk om op de Eikenhof de trouwen!

Lees meer

Vergaderen

In de tuin is er de mogelijkheid om te vergaderen in de natuur. Tevens bieden wij u de mogelijkheid om dit te doen in onze Oranjerie; vergaderen in de kas. In de kas zijn 40 zitplaatsen aanwezig, stroompunten en een beamer. Koffie, thee en water kan worden verzorgd. Ook kan er een lunch worden geserveerd.

Lees meer

Oranjerie

Onze nieuwste aanwinst is een oranjerie in de tuin. Deze kunt u reserveren voor vergaderingen, lunches, high tea’s, of uw eigen gelegenheden. De oranjerie is ongeveer 40 vierkante meter groot en er zijn 40 zitplaatsen aanwezig.

Lees meer